- her er jeg -

-♥--- her er jeg, jeg heter Sigrid og blir snart 31 år. Jeg har to nydelige barn, bor i et hvitt rekkehus, har rokokkobord i stua, vintage-blondegardiner & svart brokkadetapet  på kjøkkenet,  discokule i stua og en stor lidenskap for det estetiske.  Jeg simpeltent elsker mote, interiør, mannen min og mine to krølltopper. Kunne ikke ha levd uten noen av dem .


-♥-
Livet mitt er egentlig helt A4, barn, jobb, matpakker, barnehage, kos, lek, jobb, og kjærestestunder med mannen min. Ingenting spesielt, men allikevel nydelig.  Mine to små krølltopper på 2 og 5 år er det vakreste i livet mitt, og mammalivet er utrolig morsomt. Noen ganger går hverdagen enkelt framover og vi svever sammen på en liten pudderrosa sky. Og  de dagene hvor ting ikke akkurat går som planlagt er det nydelig deilig å sette seg på sofaen på kvelden med en liten sjokolade og en boks cola.
 
Å være mamma er utrolig, og noe som jeg er takknemmelig for å ha fått oppleve. Ingenting er som smil og koser fra krølltoppene mine. Men samtidig så er det viktig for meg å være meg. Være Sigrid i høye hæler, som elsker glitter og pynt, google rundt i butikker, bli inspirert av magasiner og som drømmer seg bort i tv-programmer som the Rachel Zoe Project.
 
 Slike små drypp, glimt av en verden helt annerledes enn min egen gjør at jeg virkelig føler meg som meg. Som Sigrid, som både er mamma, kjæreste, lærer, idrettsskoletrener, venninne og storesøster. Jeg er summen av alt dette, og simpeltent helt skikkelig Sigrid. Blir aldri high-street fashion eller en modell på catwalken, er både litt for lav, heldigvis ikke tynn nok. Men først og fremst så har jeg ikke tid til det.
 
Men en momshell det er jeg, en mamma-fashionista-jente som elsker mote og klær. Tror faktisk at jeg er og blir en bedre mamma av å få lov til å drømme og fordype meg i moteverden. En verden fjernt fra hverdagen. Bloggen min house of momshell kommer til å handle om akkurat dette:  krølltopper, momshells, mote, huset mitt og alt som jeg elsker. ---♥- 
-♥- smask ifra meg -♥-

6 kommentarer

Lise..

22.sep.2010 kl.15:35

Fin blogg :) ha en fin dag :)

har forresten en spørsmåls runde gående på bloggen min =) hadde vært supert om du la igjen noen spørsmål =)

http://lise1990.blogg.no/1283947176_sprsmls_runde.html#comment

♫SANDRA KRISTIN♫

22.sep.2010 kl.15:40

virker ut som du har en fin familie =) utrolig søtt bilde av dere !

TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

22.sep.2010 kl.15:44

Så koselig innlegg da. Høres ut som du har et flott liv. Ønsker deg en fin onsdag videre.

Sol

22.sep.2010 kl.18:26

Godt førsteinnlegg! Her kommer jeg til å følge med framover :)

sigrid

22.sep.2010 kl.18:53

<3 tusen takk kjære dere <3

sigrid

22.sep.2010 kl.18:58

<3 kund&håndverklærer Sol, det er jeg også. Elsker kreativitet & nydelige tinger <3

Skriv en ny kommentar

houseofmomshell

houseofmomshell

30, Ski

- jeg er så heldig å få være en glittrende, bohemsk & litt rockete mamma til to nydelige krøllopper. Elsker dem, kjærestn min, mote, interiør, livet og alt som er nydelig. Hjertet mitt tilhører dem -

Related Posts with Thumbnails

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails